2021-07-13 07:38:26• hírek • Blikk.hu

Siklósi Örsre emlékeztek az AWS tagjai

Nem ocsúdnak Siklósi Örs barátai és zenésztársai. Az AWS frontembere idén februárban hunyt el, a társai pedig videóban beszéltek az őket ért megrázkódtatásról.

Mint mesélték, a leukémiával küzdő énekes még akkor is az együttes tagjai miatt aggódott és új dalokat írt, amikor több életmentő műtéten is átesett.


– Volt pár életmentő műtétje, de azokban a pillanatokban is, amikor kitolták a műtőből, az volt az első gondolata, hogy mi lehet velünk, mi ezt hogyan éljük meg – emlékeztek vissza a nehéz időszakra az énekes barátai, akik most az akkor született dalok szövegét is máshogyan értelmezik már.


– Nem egy tudatos dolog, amit az ember megfogalmaz magában, hanem egy érzés, ami elkíséri őt az életében, hogy neki korábban lesz dolga a halállal, mint más embereknek. Egészen biztos vagyok benne, hogy ezek a dalszövegek, meg régi versek erre reflektálnak, még ha ő ezt abban a pillanatban nem is tudta – tették hozzá.


A videóban arról is szó esik, hogy az AWS tagjai egymásnak segítettek a tragédia feldolgozásában, sőt, ebben Örs családja is támogatta őket. Az elhunyt énekes betegsége alatt írt dalait pedig hamarosan a nagyközönséggel is megosztják.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: